Okulumuz Kiraz Ağacı Öğlen Grubu öğretmeni Aycan ÖZEN YILMAZ ve öğrencileri Şubat ayinda başlayan Catch the Ryhthm with your Music ( müziğinle Ritmi Yakala ) adlı eTwinning projesinde çalışmalarıni sürdüruyor.

Okulumuz Kiraz Ağacı Öğlen Grubu öğretmeni Aycan ÖZEN YILMAZ  ve öğrencileri Şubat ayinda başlayan Catch the Ryhthm with your Music ( müziğinle Ritmi Yakala ) adlı eTwinning projesinde çalışmalarıni sürdüruyor.Bulgaristan yabancı ortağı ile devam eden projede ses farkındalık çalışmaları müzik aletleri ve ritm çalışmaları yapılıyor. Bu ay Aşık Veysel'i konu alacağımız projede farklı kültür müziklerini tanıyacaklarini söyleyen öğretmenimize ve öğrencilerine  başarılar diliyoruz..


Okulumuz Kiraz Ağacı Öğlen Grubu öğretmeni Aycan ÖZEN YILMAZ  ve öğrencileri Şubat ayinda başlayan Catch the Ryhthm with your Music ( müziğinle Ritmi Yakala ) adlı eTwinning projesinde çalışmalarıni sürdüruyor.Bulgaristan yabancı ortağı ile devam eden projede ses farkındalık çalışmaları müzik aletleri ve ritm çalışmaları yapılıyor. Bu ay Aşık Veysel'i konu alacağımız projede farklı kültür müziklerini tanıyacaklarini söyleyen öğretmenimize ve öğrencilerine  başarılar diliyoruz..17-04-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi